Hvem er vi?

Ulrik Jørgensen

Som behandler dækker jeg alle de henvisningskategorier, som sygesikringsoverenskomsten giver adgang til. Dertil kommer psykiske traumer (PTSD), arbejdsrelateret stress, eksistentielle problemer, familie- og parforholdsproblemer, personlighedsforstyrrelser, autoimmune sygedomme. (Læs mere her)

 

 

Eva Berents

Jeg har specialiseret mig i autismespektrumsforstyrrelse (ASF) og kan også gå ind i andre neuropsykologiske forstyrrelser, f.eks. ADHD og epilepsi. Individuel rådgivning med fokus på selvindsigt/selvforståelse, individuel terapi f.eks. behandling af angst, fobi, depression, stress og eksistentielle problemstillinger hos klienter med ASG eller andre neuropsykologiske forstyrrelser. Rådgivning til pårørende og par, hvoraf den ene har en autisme spektrum forstyrrelser (ASF), kliniske vurderinger og neuropsykologiske forundersøgelser. Jeg er ikke tilknyttet sygesikringsordningen, men ingår i sygeforsikring Danmark og private sygeforsikringer. (Læs mere her)

Jakob Skov Knudsen

Jeg tilbyder behandling til de fleste psykiske problemstillinger, og er vant til at arbejde med komplekse forløb. Gennem de senere år har jeg mere og mere koncentreret mig om at arbejde med de problematikker, som der gives en lægehenvisning til. Hvis du er interesseret i at komme til at gå i et forløb hos mig, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg har rigtig travlt, så jeg er som regel nemmest at træffe via mail. (Læs mere her)

Sidebar