Eva Berents fr

Min faglige baggrundEva Berents - Speciliseret autisme psykolog

Jeg er cand. Psyk. fra Københavns Universitet fra 1984 og fra Sorbonne (Paris V) i 1986. Jeg har arbejdet som klinisk psykolog siden år 2000 og blev autoriseret i Danmark i 2008. Er medlem af dansk psykologforening.

Jeg har en baggrund indenfor børne- ungdoms- og familiebehandling fra 2000-2008, hvor jeg arbejde på Centre Alfred Binet i Paris.  Fra 2004-2008 havde jeg sideløbende privat praksis i Paris.

Fra 2008-2016 arbejdede jeg på Center for Autisme, hvor jeg blev specialiseret indenfor autismeområdet. I denne sammenhæng har jeg siden 2009 været VISO konsulent.

Siden 2016 privatpraktiserende psykolog og konsulent for Center for Autisme.

2019: certificeret instruktør i metoden Åben og Rolig (behandling af stress med meditation).

På vej til  specialist i Børneneuropsykologi (forventet afsluttet i dec. 2019)

Overenskomst med sygeforsikring Danmark

Arbejdsmetoder

Jeg lægger vægt på at det er klientens problemstilling, der danner baggrund for valg af metode og behandling.

Psykoterapi tager således udgangspunkt i  en psykodynamisk forståelse og/ eller ud fra en kognitiv og adfærdsterapeutiske ramme.

Ved diagnosticering af autisme,  ved neuropsykologiske undersøgelser,  samt anbefalinger i forlængelse heraf, er udgangspunktet  en neuropsykologisk forståelsesramme.  Ved selvforståelse og terapi med mennesker med autisme, suppleres den neuropsykologiske referenceramme,  med forståelse og værktøj fra de to øvrige  teoretiske rammer.

Hvad kan jeg tilbyde?

Behandling og rådgivning:

 • Depression
 • Angst
 • Lavt selvværd
 • OCD
 • Arbejdsrelateret stress
 • Eksistentielle problemer
 • Sorg og kriser
 • Familieproblemer

Rådgivning i forbindelse med autisme / autismespektrumsforstyrrelser (Aspergersyndrom, Infantil autisme)

 • Pårørende: Rådgivning og indsigt vdr. autisme.
 • Parterapi, hvor den ene part har en ASF-problematik 
 • Personer med en autismespektrumsforstyrrelse: Behandling og rådgivning i forhold til selvindsigt, depression, angst, selvmordstanker og social isolation m.m.

Jeg arbejder med børn, unge, voksne og familier.

Supervision

Supervision af fagpersoner (lærere, pædagoger, mentorer) der arbejder med mennesker med en autismespektrumsforstyrrelse.

Undervisning

Jeg har erfaring i at undervise i de grundlæggende forstyrrelser bag autisme til forældre, og fagpersoner som f.eks. mentorer til universitetsstuderende, pædagoger på bosteder, beskæftigelses- eller fritidstilbud og lærere.

Francais:

Vous pouvez me contacter par mail: eva@psykologiskkonsultation.dk ou m´appeller au +45 29608020 pour la traduction de cette page ou simplement pour avoir plus de renseignements. 

Cordialement Eva Berents

English:

You can contact me by email eva@psykologiskkonsultation.dk or call me on +45 29608020, to get a translation of this page or simply to get more information.                                                            

Kind regards Eva Berents

logo4